Kamu alımı başvuruları ne zaman?

Gelir İdaresi Başkanlığı, sınavla 1271 gelir uzman yardımcısı alacak. Adaylar, başvuru sırasında öncelik sırasına göre 5 il tercih edebilecekler. Başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve 25 Nisan Perşembe günü sona erecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı ayrıca 50 devlet gelir uzman yardımcısı istihdam edecek. Sınav ön başvuruları 7-13 Mart, nihai başvurular ise 22-28 Mart tarihleri arasında alınacak. Her iki alım için giriş sınavları yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek.

Kamu alımı başvuruları ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımı hangi kadrolarda?

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar, sınav için kurumun internet sitesinden (http://www.tkdk.gov.tr) elektronik başvuru yapacaklar. Başvurular 29 Aralık'ta başlayacak ve 8 Ocak'ta sona erecek.

tarım ve orman bakanlığı hangi kadrolara alım yapacak

TÜBİTAK'ın Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, 2 personel alımı gerçekleştirecek. İş başvuruları https://kariyer.tubitak.gov.tr üzerinden yapılacak.

Kamu iş alımı başvuruları ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı, toplamda 7 bin 158 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu alımlar arasında 982'si ziraat mühendisi, veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi gibi farklı unvanlardan oluşuyor.

Bu alımların detayları ve başvuru süreçleri, belirtilen tarihlerde ve resmi duyurularla kamuoyuna açıklanacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin