JANDARMA TRAKTÖR KAZALARINI ÖNLEMEK İÇİN REFLEKTÖR DAĞITTI
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, ilçede traktör kazalarını önlemek amacıyla, “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsamında reflektör dağıttı. Kızılcadağ mahallesinde gerçekleşen reflektör dağıtımında Jandarma Trafik tim komutanlığı ekipleri, 30 reflektör dağıttı.
Türkiye geneli ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını azaltmak amacı ile İçişleri Bakanlığınca “Trafikte her yıl daha iyiye” mottosu kapsamında projeler geliştirilmekte ve hayata geçirilmekte. Jandarma Genel Komutanlığınca 2021 yılı traktör ve motosiklet kazaları ile mücadele yılı ilan edilmiş ve bu kapsamda; tüm Türkiye’de traktör kazalarını azaltmaya yönelik “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi hayata geçirilmişti.
Korkuteli ilçe Jandarma Komutanlığı, “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsamında traktör kazalarını önlemek amacıyla reflektör dağıttı. Kızılcadağ mahallesinde gerçekleşen reflektör dağıtımında Jandarma Trafik tim komutanlığı ekipleri, 30 reflektör dağıttı.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, Kızılcadağ mahallesinde Korkuteli Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Hamdi Sarıca’nın destekleriyle alınan reflektörler dağıtımı yapıldı. Traktör sürücüleri jandarmanın da yardımıyla verilen üçgen reflektörleri römorklarına monte edildi.
Korkuteli ilçe Jandarma Komutanlığınca meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemeye yönelik tedbirlerin en üst seviyede alınmaya devam edeceği belirtildi.