JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 ŞAHIS TUTUKLANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan çalışmalar neticesinde;
25.11.2022 tarihinde (T.S.), (S.H.S.), (M.S.) ve (M.Ö.) isimli şahıslar hakkında elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan fiziki takip ve araştırmalar yapılmıştır. Burdur İli, Çavdır İlçesi, Atatürk Mahallesinde (T.S.) ve (M.S.) isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan adli arama sonucunda; (2750) gr. kubar esrar, (5) gr. metamfetamin, (15) kök kenevir bitkisi, (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı (1) adet 7,65 mm. çapında ruhsatsız tabanca, (7) adet 7,65 mm. çapında tabanca fişeği, (3) adet ruhsatsız av tüfeği, (14) adet 12 cal. Av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak adli işlemlerin tamamlanması sonucunda (M.S.), (S.H.S.) ve (M.Ö.) isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip Cumhuriyet Savcısının kararı ile serbest bırakılmış, (T.S.) isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.