Beydağ İlçesi
Sarıkaya Mahallesi’nde bugün 12.30 itibariyle yaşanan su kesintisinin nedeni ana boru arızası olarak belirtilmiş olup 15.00 itibariyle arızanın giderilerek suyun yeniden kullanıma açılacağı açıklandı.

Ödemiş İlçesi
Süleyman Demirel Mahallesi bölgesinde bugün 08.30’da yaşanan su kesintisinin nedeni yağmur suyu hattı çalışmaları olduğu belirtildi. Suyun 15.00 itibariyle yeniden kullanıma açılacağı açıklandı.
Kayaköy Mahallesi’nde bugün 09.30 itibariyle Gediz EDAŞ kaynaklı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yaşanan su kesintisinin 16.30 itibariyle giderileceği ve suyun yeniden kullanıma açılacağı belirtildi.

Seferihisar İlçesi
Orhanlı Mahallesi’nde bugün 10.00 itibariyle  Gediz elektrik bakım çalışmaları nedeniyle yaşana su kesintisinin 16.00 itibariyle giderileceği ve suyun yeniden kullanıma açılacağı açıklandı.

Torbalı İlçesi
Muratbey Mahallesi’nde doğalgaz çalışması esnasında İZSU ana borusuna zarar verilmesinden dolayı 13.00’da başlayan su kesintisinin tahmini olarak 15.00 da giderileceği ve duyun yeniden kullanıma açılacağı açıklandı.