Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

İtfaiye Haftası dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak “İtfaiye Teşkilatı bu yıl 308. yılını kutlamakta. Cumhuriyetin kurulması ile birlikte İtfaiye Teşkilatı Belediyelere devredilmiştir. Arkadaşlarımızda fedakârca çalışmakta. Görev olarak sadece yangın ve doğal afetlere değil itfaiyeye ihtiyaç duyan bütün canlıların yardımına koşmaktayız. Burdur İtfaiye Müdürlüğü olarak bir aile gibiyiz. Müdürlüğümüze vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Güçlü olan İtfaiye Müdürlüğümüzü daha da güçlendirdiniz” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “İtfaiye teşkilatımızın bütün personellerini fedakâr çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Görevleri esnasında şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla hiçbir şekilde vatandaştan olumsuz bir yanıt almadık. İtfaiye Müdürlüğümüz kendi görev hudutları içerisinde kalmayıp diğer illerde vuku bulan yangınlarda da her konuda öncülük etmektedir. Bu da Burdur İtfaiyesinin ne kadar dinamik olduğunu ve görevine hassasiyetle bağlı olduğunu ayrıca bu işi yapan arkadaşlarımızın da işlerini içtenlikle ve gönüllü yaptıklarının en temel göstergesidir. Ziyaret eden itfaiyeci arkadaşlarımızın şahsında bütün itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftasını kutluyorum. Sizlerle onur duyuyoruz. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.