Antalya'nın Kalbinde Kan Donduran Olay

Antalya'nın gözde ilçesi Konyaaltı'nda yaşanan dehşet verici olay, iş hayatının acımasız yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Meltem Mahallesi'nde bulunan Beach Park'taki bir işletmede çalışan H.S., işten çıkarılacağı haberini almasının ardından kontrolden çıktı.

İşten çıkartılacağını öğrenince iş arkadaşlarını bıçakladı

Tartışma Bıçaklı Saldırıya Dönüştü

Kepez’in Milli Takıma uzanan gurur tablosu
Kepez’in Milli Takıma uzanan gurur tablosu
İçeriği Görüntüle

Saat 11:00 sıralarında başlayan tartışma, kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. H.S., iş yerinden aldığı bir bıçakla mesai arkadaşı Bünyamin A. ve bir diğer çalışanı kolundan ağır yaraladı. Olayın şiddeti, H.S.'nin yüzünün kanlar içinde kalmasına neden oldu.

A W292120 06

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, H.S. ise olay yerinde gözaltına alındı.

Otomobil Yolun Karşısına Geçen Adama Çarptı: 1 Kişi Yaralı
Otomobil Yolun Karşısına Geçen Adama Çarptı: 1 Kişi Yaralı
İçeriği Görüntüle

İşten çıkartılacağını öğrenince iş arkadaşlarını bıçakladı-1

Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı
Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: IHA