Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel kurulda mevcut başkan Yusuf Erdoğdu, güven tazeledi.4 adayın yarıştığı seçimlerde kazanan Yusuf Erdoğdu oldu.

Kapalı Pazar Yeri’nde yapılan olağan genel kurulda divan başkanlığını Burdur Esnaf Odalar Birliği Başkanı Metin Sipahi yaptı. Yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Daha sonra yapılan seçimlerde 7 sandıkta toplam 902 oy alan Yusuf Erdoğdu yeniden başkan seçildi. Diğer başkan adaylarından İsmail İnan 399 oy, Yıldıray Dilek 226 oy ve Ahmet Sayın 95 oy aldı.

Seçim sonuçlarının ardından açıklamada bulunan Başkan Erdoğdu, kendisine destek veren tüm esnaflara teşekkür etti. Erdoğdu, “Bu seçimin kaybedeni olmamıştır.Hep birlikte esnaflarımıza ve ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu listesi ise şöyle oluştu: “Yusuf Erdoğdu, Yunus Bülbül, Hilmi Uysal, Ali Erdoğan, Necati Akçay, Erkan Özbek, Mehmet Yılmaz, Akif Şengül, Murat Atasayar, Abdullah Çevik,İbrahim Günel”