1987 yılında IŞIKLAR MANİFATURA adıyla giyim ve manifatura sektöründe ticari hayatına başlayan Erdal Işık ve ailesi 2002 yılında bünyesine mobilya ve halı sektörünü de ekleyerek siz değerli müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor. 

Daha iyi hizmet verebilmek için IŞIK ÇARŞI adıyla 2007 yılında 5000 m2 lik kapalı alanıyla Bucak'ın en büyük perakende mağazasını açmıştır. 

2021 yılında giyim sektöründen çıkıp IŞIK ÇARŞI mağazasını komple yenileyerek IŞIK ÇARŞI adına EVVA CONCEPT adını da ekleyerek IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT ismiyle mobilya, halı, yatak, ev tekstillerde, züccaciye, gelinlik çeşitlerinin kapsamını dama da arttırmıştır.

IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT olarak İPEK MOBİLYA, İNEGOL MOBİLYA, İDAŞ YATAK, KARMEN HALI, BAHARİYE HALI, LİNEA HALI, CREA HALI, SEYRAN HALI, EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ, HOMEND KÜÇÜK EV ALETLER, BRILLIANT PERDE, TAÇ EV TEKSTİLİ gibi en çok tercih edilen markalarının bayiliğini almıştır.

Ayrıca İzmir’in en gözde gelinlik üreticilerinin Bucak bayiliğini alarak hazır ve özel dikim en son moda gelinlik, bindallı ve nişanlık modellerinin satışını yapmaktadır. 

IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT olarak her zaman uygun fiyat, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. 

2021 yılında yenilenen mağaza görsel ve yeni ismiyle IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT mağazası siz değerli müşterileri için tüm ürünlerde geçerli olan açılışa özel indirim kampanyası başlatmıştır.

IŞIK ÇARŞI EVVA CONCEPT
Tel: 0 248 325 0100

Adres: Oğuzhan mah. Hoca Ahmet Yesevi cad. No:49 Bucak-Burdur