Mahalle kurgusuyla modern bir şekilde inşa edilecek olan merkez, 6 adet 2+1, 27 adet 1+1 daire ve 15 adet bakım odasından oluşacak ve toplam 54 yatak kapasitesine sahip olacak. Merkezin inşaatının 2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Merkezin inşaatı için gerekli protokol, Isparta Valiliği'nde Vali Aydın Baruş, Mehmet Şençopur ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük arasında imzalandı.

İmza töreninde konuşan Vali Baruş, Şençopur ailesine bağışları için teşekkür etti. Baruş, "Bu bağış, yaşlılarımızın yaşam kalitesinin yükselmesinin yanı sıra imkanı olan tüm vatandaşlara da örnek olacak" dedi.

Mehmet Şençopur ise, "Yaşlılarımız toplumumuzun en kıymetli hazinelerindendir. Onlara en iyi şekilde bakmak, hepimizin görevidir. Bu merkez, yaşlılarımızın huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesine katkı sağlayacaktır" diye konuştu. Bağışın yaşlılara yönelik hizmetler açısından önemine değinerek, "Bu bağış, yaşlılarımızın yaşam kalitesinin yükselmesine ve onlara daha iyi hizmet verilmesine katkı sağlayacaktır. Hayırsever iş insanı Mehmet Şençopur'a bu anlamlı bağışı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Evrim Tuna Şahin