Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Burdur Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkan adayı olarak yarışan Osman Dalgar’dan tüm BUTSO üyelerine teşekkür mesajı:

"Burdur’umuzun Ticaretinin, sanayisinin geliştirilmesi, hep birlikte gelecek nesillere daha müreffeh bir Burdur bırakmak hedefiyle 13 meslek komitesinden Genç ve Dinamik, elini taşın altına koyan meclis üyesi ve komite adayı arkadaşlarımızla Burdur Ticaret ve Sanayisini geliştirme hedefiyle çıktığımız yolda dün gerçekleştirilen seçime katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.

13 Meslek Grubunda 3297 Üyesi bulunan ve aidat borcu, askı süresi gibi sebeplerden dolayı oy kullanma yeterliliğine sahip 1843 üyeden, 1100 üyenin iradesinin sandığa yansıdığı seçimlerimizde bize destek olan olmayan tüm BUTSO üyelerinin nezdinde kazanan sayın Yusuf Keyik Başkan ve ekibini tebrik ederek, başarılar diliyoruz.

Geride bıraktığımız seçimde her taraf kazanmak için yola çıkar ve sonuçta bir kazanan bir kaybeden olur. Bugün biz Burdur için dertlenen, kendisinde sorumluluk gören GENÇ, DİNAMİK ve geleceğe karşı sorumluluk sahibi ekibimizle seçim sonuçlarında 3 Meclis üyemiz bizi temsil edecektir.

Burdur kamuoyuna bildirmek isteriz ki; bizim için önümüzdeki dönemde bu yeni bir başlangıçtır. Bu süreçte yol arkadaşlarıma göstermiş oldukları dirayetli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Burdur Ticaret ve Sanayisi adına, kenti geliştirecek, istihdam ve gelişim sağlayacak tüm çalışmaların hem yanında hem destekçisi olduğumuzu ifade ediyoruz. Azim ve gayretimiz tüm ilçeleri ile Budur halkı içindir. Tekrar seçimi kazanan Yusuf Keyik ve ekibine başarılar diliyor, tüm BUTSO üyelerine TEŞEKKÜR ediyoruz."