Bucak Kocaaliler Beldesi'nde tanınmış iş adamı müteahhit Musa Dağlı Ak Parti Kocaaliler Belde Belediye başkan aday adaylığı müracatını yaptı. Belediye Başkan aday adayı Musa Dağlı bugün AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.

Belediye Başkan Aday Adayı Musa Dağlı yaptığı açıklama ;

1969 doğumlu Kocaaliler Beldesi doğumlu evli 3 çocuk babasıyım. Meslek olarak müteahhitim. Daha önce AK Parti'den 2014 yerel seçimlerde aday adayı olmuştum. Partimize yabancı değilim. Eğer partimiz uygun görür bizi aday gösterir ise halkımızda bizi seçerse hizmet etmeye belediye başkanlığı yapmaya hazırım.

Bizim beldemiz güzel bir belde ve tüm hizmetleri hak eden bir belde. Bugüne kadar gelmiş geçmiş belediye başkanları değişik hizmetler yaptı hepsine teşekkür ediyorum. Bir tanesi de öldü onu da rahmetle anıyorum.

Eğer belde halkı münasip görür bizi seçer ise başkanlık bize nasip olursa daha fazla hizmet yapmaya hazırım.

Bu süreç içersinde ilçe yönetimi, il yönetimi, belde başkanlığı ve milletvekillerimiz ile istişare ederek beldemizin sorunlarını görüşerek beraber bir şekilde çözeceğimize inanıyorum. Burada tabi ki hükümetimizin gücünün arkamızda olması önemli.

Çünkü bir baba önce evladına bakar sonra akrabalarına bakar. Bizim Ankara'da iki tane babamız var diyelim. Eğer halkımız uygun görür ise aday olursak belediye başkanı olarak seçerlerse beldemiz hizmetlerden daha fazla yararlanacağını düşünüyorum.

Halkımız eğer belediye başkanı olursam meclisin kapısında yatacağımı bilsinler. Çünkü şu zamana kadar yeterli hizmet alamadık. Beldemizin eksikleri var.

Doğalgazından tutunda eğitim ve sağlığına kadar bir sürü eksiğimiz var. Bunları hep beraber çözebileceğimize inanıyorum.

Musa Dağlı bucak

Musa Dağlı bucak yerel seçimler