İnci Taneleri 2. Yeni Bölüm fragmanı izle ilk bölüm ardından gündemdeki yerini aldı. Kanal D yeni dizisi her hatfa Perşembe günleri ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan imzalı yapımın kadrosunda Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç gibi isimler yer alıyor. Azem ve Dilber'in hikayesi başlıyor. Peki, İnci Taneleri fragmanı yayınlandı mı, neler olacak? İşte, ayrıntılar…

İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izle dizinin yayımlanmaya başlamasıyla birlikte gündemde. Kanal D'nin yeni dizisinde derin bir hikayeye odaklanılıyor. Gelecek hafta olacaklar dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Peki; İnci Taneleri 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, haftaya neler olacak?

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Her hafta Perşembe günleri ekranlara gelmeye hazırlanan yapımda fragman sorgulanmaya başladı. İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı yayında:

İNCİ TANELERİ DİZİ KONUSU

Dizi konusu ile yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI

İnsanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak dizinin oyuncu kadrosunda;

Yılmaz Erdoğan,

Hazar Ergüçlü,

Selma Ergeç,

Kubilay Aka,

Güven Kıraç,

Yasemin Baştan,

Özgün Çoban

gibi isimler yer alıyor.

Editör: Ömer Özdoğan