CHP’li İl Belediye Başkanlarının gerçekleştirdiği toplantıların bu ayki adresi Çanakkale
oldu.

Belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile belirli aralıklar ile düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde Çanakkale’de gerçekleştirildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile belirli aralıklar ile düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısı, 30 Eylül 2022 Cuma günü Şehitler Abidesi’nde düzenlenen Çelenk Sunma töreni ile başladı. 

Şehitler Abidesi’ndeki Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aralarında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in bulunduğu Belediye Başkanlarını Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantının başarı ile geçmesini temenni etti.

Abidede düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanları, Şehitler Abidesi’ni gezerek, şehitliklere karanfil bıraktılar. Şehitler Abidesi’nde düzenlenen programın ardından Alçıtepe’de vatandaşlar ile sohbet eden Başkanlar, ardından 57. Alay ve Conkbayırı Şehitliklerini Tarihi Yalı Hanı, Çarşı Caddesi ve Aynalı Çarşıyı gezdiler.