El Ele Engellilere ve yaşlılara yardım Vakfı Bucak Şubesi Engelliler Haftasını huzur bahçesinde kutladı.
El ele Vakfı huzur bahçesinde özel çocuklar ile aileleri çeşitli sebzeleri toprakla buluşturdular. Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın çocuklara hediye olarak göndermiş olduğu oyun gurubunda özel çocuklar gönüllerince oynayıp eğlendiler.
Bucak Barbaros mahallesinde özel çocuklarımız ve ailelerimizin vakit geçireceği hobi bahçesinde sebze dikimi gerçekleştirildi.
Bucak Şube Başkanı Havva Akay ”Çocuklarımız ve ailelerimiz dikimini gerçekleştirmiş olduğu fidanların bakımlarını ve hasatlarını yine özel çocuklarımız yapacaklar. Bugün bizleri ziyaretleri ile mutlu eden İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon merkezi ve Özel Karbeyaz rehabilitasyon ve bakım evi çocuklarımız ailelerimiz öğretmenlerimiz ve müdürlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel günü organize eden Başkanlarımıza, yönetimdeki gönüllü arkadaşlarımıza, bizlere desteklerini eksik etmeyen yardımseverlerimize, çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
Bucak şube Başkan yardımcısı Habibe Gün ve Kadın kolları Başkanı Ayşe Uçar’ın organize etmiş olduğu etkinlik programında çocuklarımız ve ailelerimiz çok güzel vakit geçirdi.