Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen 16 yaşındaki lise öğrencisi intihar ederek yaşamına son verdi. Kendini 7.kattan boşluğa bıraktığı öğrenilen gencin, olaydan önce sosyal medya hesabından not paylaştığı öğrenildi.

Olay Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Yenişehir Mahallesinde meydana geldi.

Bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen 16 yaşındaki lise öğrencisi Oğuzhan Çınar, intihar etti. Aydem Fen Lisesi öğrencisi olan Çınar'ın 7. kattaki evinin balkonundan kendine boşluğa bıraktığı öğrenildi. 

"İÇİMDE BÜYÜYEN DERİN BİR MELANKOLİ VAR"

16 yaşındaki Oğuzhan Çınar'ın olaydan önce sosyal medya hesabından not paylaştığı öğrenildi. Çınar sosyal medyadan, 

Geçmişe dönüp baktığında kendimi geliştirmek için hiç çabalamadığımı yönlendirilemediğimi ve ne kadar boşa harcandığımı fark ediyorum düşüncelerimi susturamıyorum hayata dair güzel olan çoğu şeyi kaçırıyorum.

Ve bugüne kadar farkında bile değildim. İçimde büyüyen derin bir melankoli var hayatımın önce gerçeklerin yüzüme vurduğu tokatlar gitgide daha çok acıtmaya başladı.

Kendimi tanımam farklı zevklerle tanışmam eğlenmem gereken yıllarım gelecek kaygısı geçiriyorum yeterli bir abi sevgili evlat olmadığını düşünmeye başladım sırtımı dayanabileceğim bir babamın olmaması beni delip geçiyor kendinden nefret etmeye başladım nasıl biriyim ya bir miydim algılarım kapatıp hayatını daha en baştan vurduğu zincirleri görmezden gelmeyi denedim gerçekten denedim ama artık yapamıyorum kendime dair inancımı yitirdim değiştirebileceğim şeyleri odaklanmalıyım ama elimden kayıp giden yıllarımı düşünmekten kendimi herhangi bir konuya veremiyorum çok acı çekiyorum.

Çektiğim acı dayanılamayacak hale geldi. Önüne geçecek bir gücüm takat de kalmadı yalnızlığın nefesimi kesiyor beni seven benden umudunu kesme ve benimle ilgili güzel hayalleri olan insanlardan özür dilerim depresyonum dalgalarla köpürmüş uçsuz bucaksız ve ben de bu okyanusun ortasında çırpınmaktan çok yoruldum bu boktan hayatında benim için yaşamaya değer bir yanı kalmadı

notunu paylaştı. 16 yaşındaki Oğuzhan Çınar’ın intiharı ailesini, arkadaşlarını ve öğretmenlerini yasa boğdu.

Çınar, saat 17'de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ