Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Sorgun Mahallesi ile Side Mahallesi sınırında bulunan Alaylar mevkiinde bugün öğleden sonra çıkan yangın, korku dolu anlara...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Aksu ilçesinde öğle saatlerinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde park halinde bulunan bir araç, öğle saatlerinde alevlere teslim oldu.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu sabah saat 09:30 sıralarında Adrasan Mahallesi Karşıyaka Mevkii'nde çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale ile...

Antalya Haberleri

Antalya’da oturduğu apartmanın 5. katındaki dairesini yakarak intihar etmek isteyen şahıs, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Merkezefendi ve Babadağ ilçeleri arasında bulunan Karcı Dağı'nda, 16 Temmuz 2024 günü öğleden sonra saat 14:00 civarında yıldırım düşmesi...

Muğla Haberleri

Muğla'nın Ula ilçesinde Sakartepe rampası iniş yönünde seyir halinde olan bir araçta motor bölümünde yangın çıktı.

Gündem

Söke'de bulunan Kipaş Kağıt Fabrikası'nın geri dönüşüm alanında çıkan yangına müdahale etmek amacıyla Burdur Belediyesi İtfaiyesi ekipleri seferber oldu.

Antalya Haberleri

Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtinde bugün öğleden önce bir restoranda çıkan baca yangını, paniğe neden oldu.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir binanın balkonunda çıkan yangın, vatandaşın müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir inşaat alanında işçilerin kullandığı konteynerlerde çıkan yangında 6 konteyner kullanılamaz hale geldi.

Gündem

Burdur-Antalya Karayolu'nun Çeltikçibeli rampasında dün gece meydana gelen yangında hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.