Uyuşturucu operasyonu Haberleri

uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve uyuşturucu operasyonu haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda farklı türde uyuşturucu madde ele geçirilirken 30 kişi gözaltına alındı.

Isparta’da narkotik ekiplerince avukatlık bürosuna düzenlenen operasyonda bir avukat “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” yapma suçundan gözaltına alındı.

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından ağaçların altına gizlenmiş, uyuşturucu ile uyuşturucu imalatında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi.

Osmaniye’de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda farklı türde uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 11 kişi tutuklandı.

Gündem

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak 01-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yürütülen operasyonlar sonucunda (26) şüpheli yakalandı.

Osmaniye’de uygulama noktasında durdurulan tırda 41 kilo 600 gram skunk maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üç şahsa işlem yapıldı ve yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Antalya Haberleri

Rutin uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak kaçan iki şüpheliyi kovalamaca sonucu yakaladı.

Isparta Haberleri

Isparta'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen "Narkoçelik" operasyonunda 56 kişiye adli işlem yapıldı.

Antalya Haberleri

Uyuşturucu imal edilen bir eve düzenlenen operasyonda, 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 sentetik kannabinoid Bonzai (A4) maddesi ele geçirildi.

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'nün 3 ay süren titiz çalışması sonucunda, uyuşturucu ticareti yapan 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği 21 operasyonda 35 şüpheli yakalandı.