Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Denizli’de jandarma ekipleri 2 zehir tacirine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucuların şeker şeklinde olması dikkat çekti.

3.Sayfa Haberleri

Hatay’da polis ekipleri tarafından hassas burunlu köpeğin evin çeşitli bölümlerinde uyuşturucu bulduğu anlar kameraya yansıdı.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda 672 adet uyuşturucu hap ele geçirilirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

Adana Haberleri

Adana'da narkotik polisleri uyuşturucu suçundan 15 yıl ve 20 yıl hapis cezasıyla aranan 2 hükümlüyü yakaladı.

3.Sayfa Haberleri

Hatay'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda evinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilen şahıs, mahkemece tutuklandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda yakalanan şüphelilerden 27'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

3.Sayfa Haberleri

Hatay’da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda hassas burunlu köpeğin araç içinde uyuşturucu bulduğu anlar kameraya yansıdı.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 3 farklı operasyonda bidonlara saklanmış kubar esrar ve 57 kök keneviri ele geçirildi.

Gündem

Burdur’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta uyuşturucu madde ve yüklü miktarda para çıkmasının ardından gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak...

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde jandarma ekipleri tarafından şüphelilerin evinde yapılan aramada uyuşturucu madde, tabanca ve motosiklet ele geçirildi.

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından ağaçların altına gizlenmiş, uyuşturucu ile uyuşturucu imalatında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi.