Osmaniye haber Haberleri

osmaniye haber haberleri ve güncel osmaniye haber gelişmeleri, osmaniye haber ile ilgili tüm video, osmaniye haber fotoğrafları ve osmaniye haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


3.Sayfa Haberleri

Türkiye’de bamya üretimi yapılan şehirler arasında ilk sırada yer alan Osmaniye’de hasat başladı. Tarladan 80 Türk Lirasına alıcı bulan bamya...

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye’de serinlemek için Karaçay şelalesine giren bir kişi boğuldu.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yol ortasında 2 yılanın çiftleşme dansı vatandaş tarafından cep telefonu kamerayla kaydedildi.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan leylek tedavi altına alındı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de bir vatandaşın sıcaktan etkilenen yavru kaplumbağaya su içirdiği görüntüler, izleyenlerin yüreğini ısıttı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda farklı türde uyuşturucu madde ele geçirilirken 30 kişi gözaltına alındı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir oto galeride çıkan yangında, çok sayıda araç zarar gördü.

3.Sayfa Haberleri

Depremin vurduğu Osmaniye’de konteyner kentte yaşayan vatandaşların yararlanabileceği çok amaçlı açık alan spor sahaları yapılacak.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de bir vatandaş, yol ortasında bulduğu yılanı otomobiller ezmesin diye eline alıp doğal yaşam ortamına bıraktı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye Merkez Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Alanı öğrencileri tarafından temsili duruşma gerçekleştirildi.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir okulda düzenlenen şenlikte sıcak hava dolayısıyla bunalan öğrenciler, itfaiye tarafından su sıkılarak serinletildi.