Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde 7 işyerine sahte para veren 2 yabancı uyruklu şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Denizli Haberleri

Denizli’de evinde karışımlar hazırlayarak kanser başta olmak üzere pek çok hastalığı tedavi ettiği iddiasıyla haksız kazanç sağlayan sahte şifacıya, JASAT...

Antalya Haberleri

Antalya’da polis ekipleri tarafından silah ticaretine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından haziran ayı boyunca yapılan 20 operasyonda yakalanan 31 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana Haberleri

Adana'nın Kozan ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda 672 adet uyuşturucu hap ele geçirilirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

Antalya Haberleri

Antalya'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çok miktarda tütün, tütün mamülü ve cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişiye...

3.Sayfa Haberleri

Mersin'de insan ticareti ve fuhşa yönelik jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı 8'i tutuklandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda yakalanan şüphelilerden 27'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin polisinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan şüphelilerden 6'sı tutuklandı, 3'ü ise sınır dışı edildi.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili vatandaşlardan para talep ettiği iddia edilen Milli Emlak eski şefi...

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirildi.