Motosiklet sürücüsü Haberleri

motosiklet sürücüsü haberleri ve güncel motosiklet sürücüsü gelişmeleri, motosiklet sürücüsü ile ilgili tüm video, motosiklet sürücüsü fotoğrafları ve motosiklet sürücüsü haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Isparta Haberleri

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, tedavisinin 10'ncu gününde hayatını kaybetti.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde bir motosiklet sürüşücüsüne yetersiz ehliyet, kask takmama ve sigortasız...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yapan motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, yapılan ilk müdahalenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne...

Manavgat’ta aniden ters yöne giren araç sürücüsü nedeniyle meydana gelen trafik kazasında motokurye yaralandı.

Antalya’da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü başındaki kask sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Antalya Haberleri

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Denizli Haberleri

Yola kontrolsüz çıkan motosiklet otomobil ile çarpıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görülüyor.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, ehliyetsiz iki motosiklet sürücüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Manavgat'ta gerçekleşen trafik kazasında yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü polisin takibi sonucunda yakalandı.