Motosiklet kaza Haberleri

motosiklet kaza haberleri ve güncel motosiklet kaza gelişmeleri, motosiklet kaza ile ilgili tüm video, motosiklet kaza fotoğrafları ve motosiklet kaza haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Isparta Haberleri

Isparta’da meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir motosikletin yolun karşısına geçmekte olan Rus turiste çarpması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

3.Sayfa Haberleri

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 1 Temmuz Pazartesi günü meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesi otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Öte yandan kaza anı çevrede...

Isparta Haberleri

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Manavgat'ta meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır, 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, yaralılara ilk müdahale kazayı gören...

Gündem

Burdur-Ağlasun yolunda kontrolden çıkan motosikletin şarampole uçtuğu kazada sürücü hayatını kaybetti. Genç sürücünün motosikletini yeni aldığı öğrenildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Antalya’da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü başındaki kask sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı.

Gündem

Isparta-Burdur karayolunda seyir halinde olan motosikletin sanayi kavşağında kavşağa kontrolsüz giren otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.