Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Yolun karşısına geçmek için bir anda yola fırlayan yayalara çarpmamak için frene basan motosikletli kadın yaralandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'in Bozyazı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’da 107 ekip 244 personelin katılımıyla 52 noktada motosiklet, traktör ve servis araçlarına yönelik denetim yapıldı.

Antalya Haberleri

Manavgat’ta motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'in Tarsus ilçesinde hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosiklet ile bisikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü ile bisikletli çocuk yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosikletin çarptığı 10 yaşındaki çocuk yaralandı. Yaralı çocuk Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet, dağlık alanda uçuruma yuvarlandı. Kazada moto kurye yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kahramanmaraş’ta motosiklet üzerinde seyir halindeki 2 gencin şovu kazayla noktalanırken, yanlarında seyreden otomobilin altında kalmaktan ise son anda kurtuldu.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kaza yapan alkollü motosiklet sürücüsü yaralandı. Alkollü sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu.