Mersin haber Haberleri

mersin haber haberleri ve güncel mersin haber gelişmeleri, mersin haber ile ilgili tüm video, mersin haber fotoğrafları ve mersin haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


GENEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de sosyal medyada paylaşılan ve PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganların yer aldığı video ile ilgili...

GENEL HABER

Mersin Büyükşehir Belediyesi, geleneksel olarak her yıl Muharrem ayında vatandaşlara yönelik aşure ikramını bu yıl da sürdürdü.

Gündem

Mersin’in Toroslar ilçesinde iğrenç bir olay yaşandı. Suriye uyruklu bir kişi  tavuğa tecavüz etti. Mersin Emniyet Müdürlüğü tavuğa tecavüz eden...

3.Sayfa Haberleri

Üreticilerin yüzünü güldüren tropikal meyve passiflora, Mersin'in Erdemli ilçesindeki bir bahçede yoğun ilgi görüyor.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'in Bozyazı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'de çeşitli suçlardan aranan 64 şahıs, dron destekli düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin’in Tarsus ilçesinde özel halk otobüs şoförü pikaba çarpmamak isterken, hastane istinat duvarına çarptı, sürücü yaralandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin'de meydana gelen 3,9 büyüklüğündeki deprem sonrası ihbar edilen herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

3.Sayfa Haberleri

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 42’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz...

3.Sayfa Haberleri

Turizm sektörünün temsilcileri, 2025'de Çekya Cumhuriyeti’nden gelecek turistler için Silifke ilçesinde ön çalışma yaptı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'de insan ticareti ve fuhşa yönelik jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı 8'i tutuklandı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'de yaz sıcakları etkisini sürdürürken, serada çalışan işçiler kimi zaman 50 dereceye varan sıcaklık altında biber hasat ediyor.