Manavgat kaza Haberleri

manavgat kaza haberleri ve güncel manavgat kaza gelişmeleri, manavgat kaza ile ilgili tüm video, manavgat kaza fotoğrafları ve manavgat kaza haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Karavca Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Manavgat Kafeler Caddesi’nde otomobilin yolun karşısına geçmekte olan genç kıza çarpması sonucu genç kız yaralandı.

Gündem

Manavgat’ta aniden ters yöne giren araç sürücüsü nedeniyle meydana gelen trafik kazasında motokurye yaralandı. Motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğü o anlar...

Manavgat’ta meydana gelen trafik kazasında bisikletli gencin ayağı kırıldı. Gencin ayağının daha önce de aynı yerden 2 kez daha kırıldığı...

Tur minibüsünün motosiklet ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde ağır yaralanmaktan kurtuldu.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir alışveriş merkezinin önünde, manevra yapan sürücü, içerisinde 2 yaşındaki kız çocuğu bulunan bebek arabasına çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletteki iki kişi yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuğun gaza basmasıyla harekete geçen otomobil, park halindeki iki araca çarparak durabildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, otomobilin tekerleği seyir halindeyken çıktı ve bariyere çarptı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari araca motosikletin yandan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Manavgat ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, alkollü ve aday sürücü olduğu belirlenen sürücü ile kardeşi yaralandı.