Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


3.Sayfa Haberleri

Dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Rusozolina, Türkiye turu sırasında Muğla'da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Muğla Haberleri

Marmaris'te bugün öğle saatlerinde Sakartepe rampasında meydana gelen feci kazada bir araç 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü 65...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, motosiklet ile kamyonet çarpıştı

Antalya Haberleri

Antalya'da, kaza yapan bir akrabasına yardım etmek için olay yerine giden motosiklet sürücüsü, talihsiz bir kaza sonucu yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Denizli Haberleri

Denizli'de geçtiğimiz aylarda meydana gelen ve genç çiftin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin kırmızı ışıkta duran hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen kazada devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Denizli’de iki aracın çarpıştığı kazada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Antalya’nın Serik ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Isparta’da üç aracın çarpışmasıyla meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kaza anları çevrede bulunan güvenlik kamerasına...

Antalya’nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan kamyon önce yol kenarında park halindeki 2 otomobile, ardından da oto galerideki 2 araca çarptı.