Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Burdur'da 18 Jandarma Trafik Timi ve 48 personelin katılımıyla büyük bir denetim ve eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Antalya Haberleri

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından turizm bölgelerinde hanutçuluk yaparak turistleri rahatsız eden şahıslara yönelik denetimlerde 103 tutanak tutularak toplam 100...

Denizli Haberleri

Denizli’de jandarma ekipleri 2 zehir tacirine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucuların şeker şeklinde olması dikkat çekti.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

3.Sayfa Haberleri

Mersin'de jandarma ekipleri, farkındalık oluşturmak amacıyla trafikten sosyal medya dolandırıcılığına kadar bir çok alan da bilgilendirmede bulundu.

Ekonomi

Jandarma Genel Komutanlığı, 6 farklı meslekten olmak üzere toplam 15 devlet memuru alacağını duyurdu. Başvurular 13 Haziran'da başladı ve 30...

Denizli Haberleri

Denizli'de Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, Oğuz Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ormanlık alanda hayvancılık ile uğraşarak kendilerini kamufle ettikleri belirlenen ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet şüphelileri M.K. ve A.K....

Denizli'nin Honaz ilçesinde Dünya Çiftçiler Günü'nde çalınan traktör, jandarma tarafından 3 saatte bulunarak sahibine teslim edildi.

Antalya Haberleri

Antalya'da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği kaçakçılık operasyonda 139 kilo kıyılmış, 125 kilo da nargile tütünü ve çok sayıda makaron ele geçirildi.

3.Sayfa Haberleri

Hatay'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 13 şüpheli yakalanırken çeşitli unsuru maddelere ele geçirildi.

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda yakalanan terör örgütü üyesi 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.