Itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 orman işçisi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir binanın balkonunda çıkan yangın, vatandaşın müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

3.Sayfa Haberleri

Hatay’da yaşlı kadının parmağına sıkışan yüzük, itfaiye ekipleri tarafından kesilerek çıkartıldı.

Adana Haberleri

Yıl boyu öğrencilere çeşitli eğitimler veren Adana Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı, Tabipler Odası Ortaokulu öğrencilerini yılın son eğitim ve öğretim...

3.Sayfa Haberleri

Hatay'ın Kumlu ilçesinde bir tarlada çıkan anız yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

3.Sayfa Haberleri

Hatay'ın Payas ilçesinde hurdalık alanda çıkan plastik yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir okulda düzenlenen şenlikte sıcak hava dolayısıyla bunalan öğrenciler, itfaiye tarafından su sıkılarak serinletildi.

3.Sayfa Haberleri

Hatay’ın Defne ilçesinde su çekerken 3 metrelik kuyuya düşen vatandaş itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Gündem

Burdur’da bahçe giriş kapısına sıkışan kirpi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de itfaiye ekipleri, girdiği sulama kanalı köprüsü altındaki boşlukta doğum yapan anne köpek ve 5 yavrusunu kurtardı.

3.Sayfa Haberleri

Hatay’da kafasını merdiven boşluğundaki demir korkuluğa sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

Gündem

Burdur'un Bucak ilçesi Oğuzhan Mahallesi'nde bulunan eski bir foseptik çukuruna düşen yavru köpek, arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.