Inşaat işçisi Haberleri

inşaat işçisi haberleri ve güncel inşaat işçisi gelişmeleri, inşaat işçisi ile ilgili tüm video, inşaat işçisi fotoğrafları ve inşaat işçisi haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde devam eden bir inşaatın iskelesinden düşen inşaat işçisi, olay yerinde hayatını kaybetti.

3.Sayfa Haberleri

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir inşaat işçisi, çamurlu ayakkabılarını markete girmeden önce çıkarma düşüncesiyle sosyal medyada takdir topladı.

Denizli Haberleri

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde sulama kanalı açılış çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Yaşanan olayda 1 kişi ağır yaralandı, 1 kişi...

Denizli Haberleri

Denizli'de bir inşaatın üçüncü katından asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gündem

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan Mahmut Kanyıldıran, üçüncü kattan asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde inşaat işçisi, yevmiyesinin eksik hesaplandığı gerekçesiyle 2 katlı bir binanın çatısına çıktı.

3.Sayfa Haberleri

Manisa'nın Akhisar ilçesinde inşaattan düşen bir işçi hayatını kaybetti.