Çivril Haberleri

çivril haberleri ve güncel çivril gelişmeleri, çivril ile ilgili tüm video, çivril fotoğrafları ve çivril haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Çivril’de yaşayan 86 yaşındaki şehit annesi Raziye Bayar vefat etti. Bayar bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı tedavi görüyordu.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan 8 bin 560 metrekarelik alana Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) destek verdiği projeyle inşa edilen Beydilli...

Denizli Haberleri

Çivril’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında hayat boyu öğrenme kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla yılsonu sergisi düzenlendi.

Denizli Haberleri

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut başkanlığında 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ÖSYM Sınav Koordinasyon...

Denizli Haberleri

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Anadolu’nun ilçe ve köylerinde başlayacağı konserlerinin ilkini 15 Nisan’da Çivril’de gerçekleştirecek.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Çivril ilçesinde tarlasında traktörle çift süren 65 yaşındaki Nureddin Deli, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Çivril ilçesinde, kızının boşanma davasına tanık olarak katılan 69 yaşındaki baba, duruşma salonunda kalp krizi geçirdi.

Denizli Haberleri

Çivril'de yaşayan Naciye Avcı, 89 yaşında yaşamını yitirdi.