Antalya son dakika Haberleri

antalya son dakika haberleri ve güncel antalya son dakika gelişmeleri, antalya son dakika ile ilgili tüm video, antalya son dakika fotoğrafları ve antalya son dakika haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Otomobil Tıra Çarptı Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı.

 Antalya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, bir derneğin ismini kullanıp vatandaşlara sahte basın...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde alkol komasına giren adam dengesini kaybederek düştüğü kaldırımda başını çarparak yaralandı.

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Restoranda çalışan garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson öldü, 1 garson yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma komutanlığı tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimler sonucunda 5 motosiklet trafikten men edildi.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütçülerini araçtan indirdikten hemen sonra freni boşalan bir safari aracı

Antalya Haberleri

Antalya'da bu sene 6. kez gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, bisiklet tutkunlarını Kemer’in eşsiz manzarasında ağırlayacak.

Antalya Haberleri

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA...

Antalya Haberleri

Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı.

Antalya Haberleri

Antalya’da merdiven altı tabir edilen ruhsatsız güzellik salonuna ilçe sağlık müdürlüğü ve polis ekipleri baskın yaptı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda 4 kişi yaralandı.