Antalya kaza Haberleri

antalya kaza haberleri ve güncel antalya kaza gelişmeleri, antalya kaza ile ilgili tüm video, antalya kaza fotoğrafları ve antalya kaza haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Trafik Durumu

Antalya'nın Alanya ilçesinde aşırı hız ve alkollü araç kullanmanın yol açtığı kazada iki kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Serik ilçesinde iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken, 1 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin yolun karşısına geçmekte olan 7 yaşındaki çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kazada çocuk yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesi otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Öte yandan kaza anı çevrede...

Antalya Haberleri

Antalya’nın Serik ilçesinde yoldan çıkan kamyonet, park halindeki iş makinesine çarptı. Kamyonet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında bir aileden 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Antalya Haberleri

Kemer’de meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç dere yatağına uçtu.

Antalya Haberleri

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün park halindeki iki araca çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın bariyerlere çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 2 kişiden 22 yaşındaki...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin kırmızı ışıkta duran hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.