Antalya Haberleri

antalya haberleri ve güncel antalya gelişmeleri, antalya ile ilgili tüm video, antalya fotoğrafları ve antalya haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Yaşam

Antalya, zengin tarihi, lezzetli mutfağı ve doğal güzellikleriyle dünya pazarında yeni bir turizm destinasyonu olarak öne çıkmaya hazırlanıyor.

Yaşam

Antalya'nın nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan deniz canlılarının umudu, Kızılot plajlarında yeniden yeşerdi.

Antalya Haberleri

Antalya'da bir adam, kavga ettiği kişiyi öldürdükten sonra kan izleri bırakarak olay yerinden kaçtı. Olay Yeri İnceleme ekipleri parkta inceleme...

Antalya Haberleri

Antalya'da borçlular, hacizli aracı "şüpheli" diye polise ihbar edip ucuza geri alıyor! Koltuk söküp bidon koyan da var!

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir binanın balkonunda çıkan yangın, vatandaşın müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Antalya Haberleri

Antalya'da, kaza yapan bir akrabasına yardım etmek için olay yerine giden motosiklet sürücüsü, talihsiz bir kaza sonucu yaralandı.

Antalya Haberleri

Zabıta, turistlere sahte parfüm satan satıcılara operasyon düzenledi. 5.807 şişe sahte parfüm ele geçirildi ve imha edildi.

Antalya Haberleri

4 yılda 26.000 çocuğa 3 milyon 70 litre süt! Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Süt Projesi, sağlıklı nesiller için umut olmaya...

Antalya Haberleri

Muratpaşa'nın Lara semtinde yer alan bu doğa harikası, hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Antalya Haberleri

Nesli tükenme tehlikesi altındaki Caretta Caretta'lar, bu yıl da Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Koru Sahili'ni yuvalama alanı olarak seçti.

Antalya Haberleri

Seydi Tahsin Güngör Oda üyelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde, "Turizmci üyelerimize destek paketi sağlanmasını talep ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Antalya Haberleri

61 yaşındaki Cemil Çelik, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde dün akşam arkadaşıyla vakit geçirdikten sonra oturduğu sandalyede ölü bulundu.