Alanya Haberleri

alanya haberleri ve güncel alanya gelişmeleri, alanya ile ilgili tüm video, alanya fotoğrafları ve alanya haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde 7 işyerine sahte para veren 2 yabancı uyruklu şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Alanya-Manavgat D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı.

Antalya Haberleri

Alanya'nın meşhur lezzeti Gülüklü Çorba, UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Türkiye Ulusal Envanteri'ne girmek için adım adım ilerliyor.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Yeşilöz ve Demirtaş sahillerinde mucizevi bir doğa olayı yaşanıyor!

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik ilçesine bağlı Nebiler ve Şatırlı Mahallelerinde tarım ile uğraşan 52 çiftçiye toplamda 3 bin 500 ton...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde 1 yaşındaki A.F.S., evde açıkta bırakılan deterjandan içmesi sonucu zehirlendi

Antalya Haberleri

Alanya'da, turizm sektörünün önde gelen isimleri ve akademisyenler, Alanya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nün gelecek stratejilerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından şehirlerarası otobüs şoförleri ve yolculara yönelik trafik denetimleri sonucunda aranan bir şahıs yakalandı.

 Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşadıkları evde yakınları tarafından ölü olarak bulunan yaşlı çiftin görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği açık kasa kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada araçtaki 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i çocuk...

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kadın evinin bahçesinde ölü halde bulundu.