23 nisan Haberleri

23 nisan haberleri ve güncel 23 nisan gelişmeleri, 23 nisan ile ilgili tüm video, 23 nisan fotoğrafları ve 23 nisan haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Kemer Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen etkinlik sonrasında telefonunu otobüste kaybeden Huriye Çatal'a yardım etti.

Denizli Haberleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, yapılan temsili makam koltuğu devri ile başladı.

Gündem

Burdur'da 23 Nisan coşkusu polislerin güzel bir jestiyle daha da perçinlendi, işitme engelli genç ,polis abileri tarafından şehir turu attırıldı.

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali” ile dolu dolu kutladı. 

Denizli Haberleri

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir etkinliğe sahne oldu.

Gündem

Bucak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, anlamlı bir etkinliğe sahne oldu.

Gündem

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Burdur'da coşkuyla kutlandı.

Antalya Haberleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’ncü yıl dönümü, Manavgat Kaymakamlığı’nın düzenlediği resmi tören ile coşkuyla kutlandı.

Isparta Haberleri

Isparta’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, ilk kez 170 öğrenci tarafından halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4....

Gündem

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunda çocukları ağırlayarak hediye takdiminde...

Gündem

Bucak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlandı.