Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Hurdacıda Başlayan Yangın İtfaiye Ekiplerince Söndürüldü
Hurdacıda Başlayan Yangın İtfaiye Ekiple...
17:05Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi
Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Topl...
16:57Bucak OSB MTAL’den Yeşil Vatan İçin Farkındalık Etkinliği
Bucak OSB MTAL’den Yeşil Vatan İçin Fark...
16:48Kaymakam Kuruca’dan Külliye İnşaatına Ziyaret
Kaymakam Kuruca’dan Külliye İnşaatına Zi...
Sosyal medyada paylaşılan bir videoda uyuşturucu ticaretini anlatan şüpheli, arkadaşıyla birlikte narkotik ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, #İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana'nın Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntüler üzerine harekete geçti. Söz konusu videoda, uyuşturucu satıcılarının ’torbacı’ olarak bilinen çalışma yöntemlerini anlatan V.G. (31), "Şimdi ateş buz diye bir madde çıkmış. Bu mahallede kabul edilmez, bulamazsın. Burada esrar, kokain ve uyuşturucu hap satılır. Kokainin kilosunu 2 milyon liraya aldıysan, 5 milyon lira yapıyorsun. Böyle kolay paralar var" sözleriyle uyuşturucu ticaretini adeta tarif etti.
Ekipler, görüntüler üzerine başlattıkları çalışmada şüphelinin kimliğini ve adresini kısa sürede tespit etti. Narkotik polisleri, belirlenen adrese operasyon düzenleyerek şüpheli V.G. ile yanındaki arkadaşı R.Y.’yi (21) suçüstü yakaladı. Şüphelilerin üst aramasında 4 gram esrar, 13 uyuşturucu hap ve 3 gram kokain ele geçirildi. #Emniyette sorgulanan V.G. ile R.Y., ifadelerinde birbirlerini suçladı.
Elde edilen deliller doğrultusunda adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir