Burdur Belediyesi Anneler Günü'ne özel kadınlar Matinesi düzenliyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

'ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK'

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Saat 13.30'da başlayacak olan programa katılım sağlamak isteyen kadınlar için, her mahalleden saat 12.00'da ücretsiz servis imkanı sağlanacağını ve eğlence programına tüm kadınların katılabileceğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 'Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız toplumunun temel taşlarıdır. Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakar kadınlarımızın bu vesile ile tüm Annelerimizin Günü'nü kutluyorum. Tüm kadınlarımızı düzenleyeceğimiz eğlence programına bekliyoruz' dedi.

Sunulacak ikramlar ve sanatçı Ümmü Erbil eşliğinde canlı müzik eğlencesi gerçekleştirilmesi planlanan Anneler Günü Matinesine katılımın yine yoğun olması bekleniyor.