Bucak'ta bir ilk. Drone ile ilaçlama sistemi siz değerli çiftçilerimizin hizmetinde. İlaçlamada artık yeni ve son teknoloji olan Drone ilaçlama 4Bucak Tarımsal İlaçlama ile sizleri bekliyor.

4 Bucak İlaçlama tüm Bucak ve Köylerinde her alanda sizlere hizmet veriyor. Haydi sizde durmayın ilaçlama yaparken artık ürününüz artık zarar görmeyecek. Profesyonel ekibimiz ile sizlere hizmet veriyoruz.

Sudan %90 tasarruf sağlıyoruz. Mahsulünüzü tamamen koruyorarak ürün kaybına son veriyoruz. Zamanda tasarruf ediyoruz. 100 dönüm arazinizi artık toplamda sadece 2 saatte ilaçlıyoruz. Siz değerli çiftçilerimiz Mazottan tasarruf ediyor. Gece güngüz demeden 7/24 ilaçlama yapıyoruz. Oldukça dengelli bir şekilde tüm ürünleriniz tamamen en avantajlı şekilde ilaçlanmış oluyor.

Haydi sizi de bekliyoruz. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde en uygun şekilde tüm arazinizi ilaçlıyoruz.

Traktörle yapılan benzer işlemlerde manevralardan ya da lastik izinden kaynaklanan %5-10 oranındaki ürün kaybı olmaz, zaman ve yakıttan tasarruf edilmekle birlikte homojen bir ilaçlama yapılır.

Şimdi bizimle irtibata geçin, hem ekonomik hem tasarruflu yöntemlerle mahsulünüzü koruyup tarım sal faaliyetlerinize teknolojiyi de entegre edin. Drone ile ilaçlama ve sulama için 4Bucak Tarımsal İlaçlama hizmetinizde.

Tel: 0535 664 50 12 - 0542 427 55 95 - 0542 228 95 33