Burdur MAKÜ İstiklal Stadında karşı karşıya geldi. Burdur'u Bölgesel Amatör Lig'de Baraj Maçında MAKÜSpor, Oğuzhanspor'u 1-0 mağlup etti.

Burdur MAKÜ İstiklal stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk 90 dakikasında gol sesi çıkmadı. Maça her iki takımda hızlı başladı. Karşılıklı ataklar, bir yana hekamin verdiği kararlar maçın sürekli durmasına sebep oldu. Orta hakemin verdiği kararlar adeta taraftarları ve tüm izleyicileri çileden çıkardı.

MAKÜSporlu futbolcuların her pozisyonuna faul düdüğü çalan orta hakem, yeşil sahalarda ender rastlanan bir olayı izleyicilere yaşattı. Her pozisyonda faul düdüğü çaldı ve Oğuzahanspor'da kart görmeyen oyuncu, teknik ekip veya yönetici kalmadı.

Bugün Taraflı sahada oynanan maç hem Türk futbolu hem de Burdur için kara bir gün olarak tarihine geçti.

Çok tartışmalı bir penaltı ile golü bulan MAKÜSpor, golden sonra futbolcuları her yeren kalkmadı diyebiliriz.

En önemli konu maçın bitmesine son 2 dk kala yine SELA sesi duyuldu. Geçen yıl MAKÜSporlu futbolcuların yaptığı ' Bucak'ın Selasını ' okuma olayının yine aynısı yaşandı. Burdur'da malesef tarafsız sahada oynanmayan maçta, maçın son anlarına doğru yine Sela okutuldu. Maçı katleden Orta hekemin verdiği kararlar adeta maça damga vurdu. Hakem ve MAKÜSpor Oğuzhanspor'u 1-0 yendi.

Bucak için böylesine planlanmış, hazırlanmış senaryonun sonucun bu şekilde sonuçlanmasına gerek izleyiciler gerek protokolde oturanlar şaşırmadı.

Burdur gerekeni yaptı, Hakem gerekeni yaptı ve MAKÜSpor maçı kazandı.

Haber: Ömer ÖZDOĞAN