TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezonu için geri sayım başladı. 3. sezonu 103. bölümle sona eren dizi, 4. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni sezonu için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak, sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "Gönül Dağı yakında yeniden sizlerle olacak" ifadesi kullanıldı. Geçtiğimiz sezon 3 Eylül'de başlayan dizinin, bu yıl da Eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Son bölümde Taner, Selma'nın kendisine olan aşkını öğrendi. Taner ve Ramazan'ın arası, Ramazan'ın yaptığı bir hata yüzünden bozuldu. Dişçi Musa ve Azize'nin aile arasında nikahı yapılacak. Sedef ve İsmet'in sınav sonuçları açıklanacak. Zahide ve Sefer'in evliliğinde bir karar vermeli. Asuman ve Cemile'nin doğumu yaklaşıyor. Taner ve Selma, aralarındaki duygular hakkında konuşacaklar.

Gönül Dağı, Anadolu'nun şirin bir kasabasında yaşayan insanların hikayesini konu alıyor. Dizi, sıcak ve samimi atmosferi, güçlü oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle izleyicilerden büyük beğeni topluyor.