GÖLHİSARIMIZA 1.500.000,00 TL HİBE HAYIRLI OLSUN

Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEB) kapsamında Belediyemizin hazırlamış olduğu Gölhisar Meyve-Sebze İşleme ile Genç, Kadın ve Engelliler için İstihdam Kapısı projesi ile 1.500.000,00 TL hibe almaya hak kazandık.
Bu projeyle birlikte ilçemiz çiftçisi tarafından üretilen el emeği ürünler kurutularak, ülke genelinde satışı gerçekleştirilecektir. İlçemizde tarım sanayisinin önünü de açacak olan bu projeyle birlikte dezavantajlı kesime de istihdam sağlanacaktır.
Bu büyük projenin onaylanmasında desteği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, Sayın Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Burdur İl Tarım Müdürümüz Mehmet Tuğrul’a, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine, Burdur Ak Parti İl Başkanımız Volkan Mengi'ye ve projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm Belediyemiz personelime şükranlarımı sunarım.

İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN