Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan genç kız Sedanur Uludağ, 24 Kasım 2022 tarihinde gizemli bir şekilde kayboldu ve üzerinden tam 275 gün geçmesine rağmen hala herhangi bir iz bulunamadı. Kayboluşunun ardından başlatılan arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı.

Antalya'da 275 gün önce kaybolan genç kızdan haber alınamadı

Koru Sahili'nde Yürürken Kameralara Takıldı

Sedanur Uludağ'ın kayboluşu, Koru Sahili'nde yürürken güvenlik kameraları tarafından kaydedilen anlarla ortaya çıktı. Ancak bu görüntüler dışında genç kızın izine rastlanmadı. Ailesi, kaybolduktan sonra hemen yetkililere başvurarak yardım talebinde bulundu. Ayrıca, televizyon programlarına katılarak halktan yardım aradı.

Antalya'da 275 gün önce kaybolan genç kızdan haber alınamadı

Dosya Cinayet Bürosuna Verildi

Sedanur Uludağ'ın kaybolması üzerine yapılan araştırmalar ve soruşturmanın sonuçsuz kalması üzerine dosya, cinayet bürosuna teslim edildi. Ancak bu aşamada dahi genç kızın akıbeti hakkında herhangi bir netice elde edilemedi.

Poyraz Limanı Mevkii Son Görülen Yer Oldu

En son Poyraz Limanı mevkiinde görülen Sedanur Uludağ'ın kaybolması üzerine bu bölgede yoğun arama çalışmaları başlatıldı. Ancak ne yazık ki genç kızın izine rastlanamadı ve kayboluşunun sırrı hala çözülememiş durumda.

Editör: Haber Merkezi