Gelinim Mutfakta’da haftanın finali kura ile belirlendi. Özlem yarışmaya veda ederken Yeşim hem haftanın hem de günün birincisi oldu.

Gelinim Mutfakta 2 Şubat

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da 263. hafta sona erdi. Cuma günü yayınlanan bölümde gelinler, Karaorman Pastası yaparak jüri üyelerinden puan almaya çalıştı. Yarışmanın sunucusu Nursel Ergin, gelinlere yaptıkları pastaların tarifini ve püf noktalarını anlattı. Gelinlerin yaptıkları pastaları buradan görebilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 2 Şubat.program 2

Yarışmada haftanın finalinde heyecanlı anlar yaşandı. Bu hafta iki gelin, Özlem ve Selda, 38 puan alarak haftanın en düşük puanını paylaştı. Bu durumda elenen gelinin kura ile belirlenmesi gerekti. Kura çekimi sonucunda Özlem, yarışmaya veda eden gelin oldu. Özlem, elenirken gözyaşlarını tutamadı.

Haftanın birincisi ise 71 puanla Yeşim oldu. Yeşim, 14 altın bileziği koluna takarken, aynı zamanda günün birincisi olarak çeyrek altını da boynuna taktı. Yeşim, çifte zafer yaşayarak mutluluğunu dile getirdi.

Gelinim Mutfakta 2 Şubat.program

Gelinim Mutfakta’da haftanın finali ve puan tablosu şöyle:

Gelin Haftalık Puan Gün Puanı
Yeşim 71 18
Tuğba 66 9
Özlem 38 17
Selda 38 8

Gelinim Mutfakta’da yeni hafta yeni gelinlerle devam edecek. Yarışmaya katılmak isteyen gelin ve kaynana adayları buradan başvuru yapabilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ