Bucak ilçesinde 2020 yılında yuva kuracak çiftler için daha kapsamlı bir organizasyon yapacak olan Yıldız Masalı Organizasyon firma sahibi Büşra Yıldız, Gelin Fest hakkında açıklamalarda bulundu. Büşra Yıldız, "Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz organizasyonda bir çok gelin adayımızı mutlu edebilmeyi başarmıştık. Bu yıl ise konseptimizi biraz daha farklılaştırarak Gelin Fest çatısı altında gelin adaylarını buluşturmayı amaçlıyoruz.Gelin Fest kapsamında 2020 yılında gelin olacak adaylarımız, tüm düğün alışverişlerini anlaşmalı olduğumuz firmalardan uygun fiyata temin edebilecek. Ayrıca Nisan ayında düzenleyeceğimiz gala gecesi ile muhteşem hediyelerin sahibi olabilecekler" ifadelerini kullandı.
SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN 9 FİRMASI GELİN FEST'TE
Gelin Fest kapsamında Bucak'ın önde gelen 9 firması ile işbirliği yaptıklarını söyleyen organizatör Büşra Yıldız, "Gelin adaylarımız yeni kuracakları yuvalar için tüm alışverişlerini bu firmalardan yapabilecek.Hem özel indirimlere hem de muhteşem hediyelere sahip olabilecek.Ayrıca sektörlerinin önde gelen firmaları ile kaliteli ürünleri uygun fiyatla alabilecek.Gelin Fest'te yer alacak firmalarımız ise şöyle: Coiffeur Havvanur,Bosch Bucak Mağazası, Süsler Mobilya, Hakan Perde,Gül Güzellik Merkezi, Şencan Kuyumculuk,Altıniğne Gelinlik,Fotoğrafçı Süleyman,No 15 Çiçek Evi ve Yıldız Masalı Organizasyon"
SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Gelin Fest ile ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarından gelin adaylarının takip edebileceklerini belirten Büşra Yıldız, " İnstagramda @gelinfest adresini takip eden gelin adaylarımız tüm kampanyalardan,indirimlerden ve onlara özel gelişmelerden haberdar olabilecekler" dedi.