Olay, önceki gece Çankırı'nın Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, gece kulübünde müşterilerle çalışanlar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı.

Çatışmada İlyas Demirci (36), M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.Ş. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan İlyas Demirci, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Silahlı Kavgada Bir Kişi Öldü Üç Kişi Yaralandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, gece kulübüne gelen ve kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, gece kulübünde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandığı görülüyor. Çatışma sırasında İlyas Demirci'nin yere düştüğü görülüyor. Yere yığılan Demirci, karşı gruptaki şahıslar tarafından dakikalarca darp ediliyor. Bir şahıs, elindeki tabancanın kabzası ile darp ettiği Demirci'ye daha sonra ateş ediyor.

Silahlı Kavgada Bir Kişi Öldü, Üç Kişi Yaralandı.

Editör: Evrim Tuna Şahin