Başarının takdir edilmesi,kalitenin çoğalmasını, Bucak'ın en iyilerle  anılmasını ve ilçemizin markalaşmasını çok önemsiyoruz. Bu nedenle GazeteBu-DergiBU-MedyaBu olarak bu yıl ilk kez Yılın Enleri'ni seçiyoruz. 

Bucak'ta her sektörden ve çeşitli meslek gruplarından yılın en iyilerini geniş halk oylaması (anketler) ve GazeteBu okurları ile seçiyor ve özel bir gecede yapılacak ödül töreni ile ödüllendiriyoruz.
Bu yıl ilk kez yapılacak Yılın Enleri töreninde 40 kategoride Yılın Enleri'ni seçiyor ve 10 kategoride Bucak'a katma değer katan firmaları ödüllendiriyoruz.

YILIN EN'LERİ YARIŞMASI NASIL YAPILACAK?
GazeteBu olarak Yılın Enleri'nde yarışacak firmaları yine vatandaşımıza soruyoruz. GazeteBu'nun sosyal medya hesaplarından (Facebook, İnstagram, Twitter) paylaşacağımız görsellerin altına kategoride yarışmasını istediğiniz firmaları yazıyorsunuz.
Sosyal medya hesaplarımızda en çok oy alan 5 firma, asıl yapılacak olan ankette yarışmak için hak kazanıyor. 12 Ocak 2020 itibariyle yapılacak Yılın Enleri anketinde en çok oy alan 5 firma arasından seçim yaparak Yılın Enleri'ni belirliyorsunuz.

YILIN ENLERİ TAKVİMİ
Ankete katılacak firmaların belirlenmesi - ÖN ELEME (4-12 Ocak 2020)

Sosyal medya hesaplarımızda paylaşacağımız görsellerin altına ankette yer almasını istediğiniz firmaların isimlerini yazarak destek olabilirsiniz. Sosyal medyadan gelen cevaplar sonucunda en çok oyu alan 5 firma ankette yarışacaktır.
Yılın Enleri Anketinin başlaması- ANKET  (13-29 Ocak 2020)
40 farklı kategoride belirlenen firmalara anketimizde oy verebilir ve Yılın Enleri seçebilirsiniz.Anketimize sadece GazeteBu Mobil uygulamalarından erişebilirsiniz.