12 Aralık 2019 tarihinde yayın hayatını başlayan GazeteBU, dün akşam düzenlediği etkinlik ile 2.yaşını kutladı.

Bucak Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan misafirler, güzel bir akşamı GazeteBU ekibiyle birlikte yaşadı.Etkinlik aynı zamanda canlı olarak GazeteBU'nun sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan GazeteBU İmtiyaz Sahibi Ömer Özdoğan, 2 yılda yapılan çalışmaları özetledi. Özdoğan yaptığı konuşmada, "Sizlerin de teveccühü ile iki yıldır doğru, dürüst, ilkeli, cesur ve altını çizerek söylemek istiyorum TARAFSIZ habercilik anlayışı ile yayın hayatımıza devam ediyoruz. İki yılda birçok güzel işler başardık. Bu iki yılda gazetemiz, internet sitemiz, dergimiz ve sosyal medya hesaplarımızdan tüm iletişim araçlarımızı kullanarak sizlere güvenli haberi sunmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Sözlerini "Hiçbir kurum ve kuruluştan, siyasi partiden, odalar ve benzeri kuruluşlardan; kısacası hiçbir makamdan mevkiden güç almadık. Onlara yandaşlık yapmadık; çıkar için boyun eğmedik ve gazeteci kimliğimizden asla ödün vermedik. Gazete Bu olarak her zaman sizlerle yan yana olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman doğru ve tarafsız habercilikten vazgeçmeyeceğiz."şeklinde tamamlayan Özdoğan, pandemi süresi boyunca emek veren, yoğun çalışma temposuyla vatandaşlara hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grupları ile sağlık çalışanlarına plaket vererek onurlandırdı.

Etkinlik, Aşık Selahattin Kazanoğlu ve Aşık Muhsin Yaralı’nın ‘Aşık Atışması’ ile devam etti. Aşıklar atışmaları ile hem güldürdü hem hüzünlendirdi. Yeri geldi atışmanın içinde kendini bulan katılımcılar, aşıkları özlem ve beğeni ile izledi. Aşıkların izlenmeye değer programı sonrası Aşıklara çiçek takdiminde bulunuldu.

 GazeteBu’nun 2. Kuruluş yıl dönümü kutlama programı pasta kesimi ile sona erdi.