Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği dizi, köklü bir aileden kaçırılıp sokaklarda yaşam mücadelesi veren bir çocuğun, yıllar sonra ailesinin malikanesine uzanan yolculuğunu konu alıyor.

Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Asllani yer alıyor. Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler de dizide rol alıyor.

Yabani'nin afişi sosyal medyada büyük beğeni topladı

Dizinin afişi, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Halit Özgür Sarı'nın, sokaklarda yaşam mücadelesi veren bir çocuğu canlandırdığı afişte, Simay Barlas'ın zengin ve soylu bir karakteri canlandırdığı görülüyor. Yurdaer Okur'un, zengin ailenin babası karakterini canlandırdığı afiş, dizinin merak uyandırıcı bir hikayeye sahip olduğunu gösteriyor.

Yabani, her salı saat 20.00'de FOX TV'de

M. Çağatay Tosun'un yönetmenliğini, Hilal Yıldız'ın senaristliğini üstlendiği Yabani, her salı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin