Mitinge, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri, sanatçılar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda isim katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek mitingde, dünyaca ünlü sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu sahne alacak.

Farklı ülkelerden devlet isimleri gelecek

Mitinge farklı ülkelerden Devlet Adamları, Hükümet Temsilcileri ve Siyasi Parti Liderleri katılacak. Ayrıca dünya çapında tanınmış sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu mitingde sahne alacak.

Mitinge Sivil Toplum Kuruluşlarından temsilciler, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından önemli isimler de katılacak. Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları da mitinge büyük ilgi gösteriyor ve akreditasyon yaptırarak etkinliği takip edecekler.

Türkiye'den devlet isimleri katılacak

Ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal gibi siyasi parti genel başkanları da mitinge katılacaklar."

Editör: Evrim Tuna Şahin