Burdur'da bir ikametten yaklaşık 4.000 Türk Lirası değerindeki bakır mutfak eşyalarının çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz merkezinde 02.05.2022 günü bir ikametten yaklaşık 4.000 Türk Lirası değerindeki yaklaşık 35-40 kilogram ağırlığında bakır mutfak eşyalarının çalınması sonucu meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayını gerçekleştiren şüphelilerinin tespitine yönelik çalışma yapıldı. 

Yapılan çalışma sonucu; şüphelilerin (U.Ç.) ve (U.G.) isimli şahıslar olduğu tespit edildi, 07.05.2022 günü Bucak İlçesi ve Antalya İlinde yakalanarak Burdur'a getirildi. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edildi ve (U.G.) isimli şahıs savcılık ifadesinden sonra serbest kaldı, (U.Ç.) isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.